Σελίδες

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Lady Gaga


Σύμφωνα με πληροφορίες η Lady Gaga καί ο Luc Carl αντάλλαξαν όρκους πίστης σε μιά κλειστή τελετή κάτω από το φεγγαρόφωτο την περασμένη βδομάδα στην Κρήτη!
Η «πηγή» της πληροφορίας αναφέρει «...δεν ήταν ακριβώς γάμος αλλά μάλλον κάτι σαν αρραβώνας! Καί οι δύο ντύθηκαν επίσημα καί αντάλλαξαν τους όρκους πίστης που είχαν γράψει. Έπειτα αντάλλαξαν τα δαχτυλίδια και ήπιαν μαζί σφηνάκια πριν να απολαύσουν ένα πολύ ρομαντικό πριβέ δείπνο σε μιά πολύ μικρή ταβέρνα του νησιού!
Ήθελαν να δείξουν πόσο πολύ αφοσιωμένοι είναι ο ένας στον άλλο και πως θέλουν να περάσουν όλη την υπόλοιπη ζωή τους μαζί! Φυσικά καί σκοπέβουν να παντρεφτούν κανονικά, καί μάλιστα με παραδοσιακό Ιταλικό γάμο...» (η Lady Gaga έχει Ιταλικές ρίζες)
 Η Lady Gaga φορούσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα που έδενε στην μέση εκείνη την βραδιά ενώ στην «τελετή» καλεσμένοι ήταν ελάχιστοι καλοί τους φίλοι. Ο Luc φορούσε λευκό κοστούμι με ασημένια zebra print παπούτσια.

Lady Gaga

Η Lady Gaga  θα εμφανιστεί στο σόου <<So you think you can dance>> στο αμερικάνικο κανάλι Fox.

Ποιός ?????????/////???????

Λοιπόν , έχουμε το τραγούδι who dat girl !!!
Γράψτε στα σχόλια 1 αν σας αρέσει αυτό το video ...




Ή γράψτε στα σχόλια 2 αν σας αρέσει αυτό το video ...
















 Για να δούμε ποιό video αρέσει περισσότερο  ... ψηφίστε!!! :)

Fun tiME

Χαχα κοιτάξτε ένα video clip για την διαφήμηση ενός παιχνιδιού plants vs zombies !!! Πολύ αστείο ... χαχα !!! απολαύστε το...

Lady Gaga

Ένας Χάκερ μπήκε στο site της Lady Gaga και δημιούργησε σύγχηση στην ίδια και στους θαυμαστές της καθώς άφησαν και ένα απειλιτικό μύνημα  στην star . Φυσικά η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει διαδικτιακή έρευνα για να πιάσουν τον ή τους χάκερ !!!