Σελίδες

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Greyson Chance

Πρωσοπική Ζωή
Γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1997 στο Wichita Falls, Τέξας και σήμερα κατοικεί στο Edmond, Οκλαχόμα. Έχει μία δέκαέξιχρονη αδελφή, την Alexa, και έναν δεκαεννιάχρονο αδελφό, Tanner, οπου και οι δύο από αυτούς παίζουν επίσης μουσική. Ξεκίνησε να παίζει πιάνο στην ηλικία των 8 και έχει τρία χρόνια μαθήματα πιάνου. Ωστόσο, δεν είχε καμία επίσημη φωνητική εκπαίδευση.

Από την έμπνευσή του, ο Chance είπε: «Αγαπώ τους καλλιτέχνες που είναι σε θέση να επικοινωνούν τα συναισθήματά τους μέσα από τη μουσική και τραγουδούν από την καρδιά. Αυτό είναι που ελπίζω να κάνω με τα τραγούδια μου." Η Lady Gaga αφού είδε την ερμηνεία της στο "Paparazzi" στα 2009 MTV Video Music Awards, είπε: "Ήμουν έντρομη από την απόδοσή του. Λατρεύω την αίσθηση του δράματος και θεατρικότητας, καθώς αυτός είναι ένας καταπληκτικός τραγουδιστής και πιανίστας.


Θαυμάστριες!!! 
Οι θαυμάστριες του Justin  Bieber έχουν μπερδευτεί καθώς ο μικρός Greyson δηλώνει ξεκάθαρα οτι του αρέσει το στίλ του Justin Bieber και το ακολουθεί ! Παραδέχονται οτι είναι μεγάλο ταλέντο αν και κάποιες άλλες πιστεύουν οτι ο νεαρός Star ήρθε για να πάρει την θέση του Justin Bieber !!!


Απολαύστε τον Greyson Στο τραγούδι Paparazzi!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: